Salarisadministratie

Wanneer u personeel gaat aannemen dan zult u een salarisadministratie moeten voeren. U moet als werkgever elke maand loonaangifte doen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de belastingdienst afdragen. Wij helpen u met het voeren van de correcte salarisadministratie en bijhorende aangiftes, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Financebird helpt u graag bij uw salarisadministratie

Bent u op zoek naar een kundige partij om uw salarisadministratie aan uit te besteden? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren salarisadministrateurs. Ons team van professionals ontzorgt u graag op het gebied van uw salarisadministratie. Bent u benieuwd hoe het uitbesteden van uw salarisadministratie in zijn werk gaat? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat is salarisadministratie?

Wanneer u een bedrijf heeft met personeel moet u iedere maand alle salarissen betalen. Dit is vaak de grootste maandelijkse uitgave en daarmee is het cruciaal dat dit goed gebeurt. De werkzaamheden die horen bij de salarisadministratie zijn vaak als volgt:

- Bepalen van het netto bedrag dat u aan uw werknemers moet betalen.
- Bepalen hoeveel loonheffing aan de Belastingdienst moet worden afgedragen.
- Zorgen dat alle werknemers op tijd een loonstrookje en hun salaris ontvangen.
- De loonaangifte op tijd doen en het juiste bedrag uitbetalen.

Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met regelingen zoals pensioenen en de CAO. Naast bovenstaande taken komen er periodiek ook nog bijkomende werkzaamheden bij kijken. U moet namelijk bepalen hoe hoog de salarissen moeten zijn, de gegevens van werknemers bijhouden en arbeidscontracten opstellen.

Waarom zou u de salarisadministratie uitbesteden?

Ondanks dat de verwerking van alle salarissen van cruciaal belang is, omschrijven werkgevers het als lastig, tijdrovend en saai. Het komt regelmatig voor dat ondernemers veel passie hebben voor hun bedrijf, maar weinig verstand hebben van administratieve taken. Voor deze mensen kan de salarisadministratie ingewikkeld zijn aangezien er veel bij komt kijken en er gestructureerd werk vereist is om alles goed op orde te houden.

De boekhouding gaat bij ons met een volledige scala aan diensten inclusief

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes.

Ons professionele team neemt uw boekhouding onder handen en levert vakkundig advies over hoe en waar u kunt besparen op uw vennootschapsbelasting. Daarbij helpen ze u ook met het uitrekenen van de uiteindelijk te betalen belasting, waardoor de belastingaangifte een heel stuk minder tijdrovend wordt.

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij maken de jaarrekening voor alle ondernemers.

Simpel

Uw administratie uit handen geven is voordeliger dan u denkt. Als ervaren boekhouders weten wij precies waar we op moeten letten. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent.

Kostenbesparend

Wij geven u een complete financiële boekhouddienstverlening tegen scherpe vaste prijzen. U bespaart bij ons nog meer doordat wij onze fiscale kennis goed toepassen.

Persoonlijk

Bij Financebird staat persoonlijke aandacht centraal. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van advies. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt en zijn wij flexibel bereikbaar!