Interim

Onze interim finance managers helpen u met het bouwen van de financiële processen. Wij zetten de grote lijnen uit in een overzicht en bouwen aan nieuwe structuren. Onze focus ligt op het slim neerzetten, en het goed organiseren met de juiste mensen en middelen, zodat uw onderneming meegroeit in het veranderende proces.

Financebird interim manager

Een interim manager wordt tijdelijk aangesteld. Hierdoor kan het dienstverband zonder onnodige hoge kosten worden beëindigd. Daarnaast heeft hij geen persoonlijke band met de werknemers waardoor het doorvoeren van impopulaire maatregelen makkelijker gaat. Wanneer u deze maatregelen door vaste werknemers laat doorvoeren, kunnen spanningen op de werkvloer tussen collega’s onderling ontstaan. Hij komt uw organisatie binnen met een objectieve blik, vrij van vooroordelen. Tenslotte kunt u zelf kiezen welke interim manager u aanstelt met veel ervaring binnen een bepaald werkgebied. Twijfelt u of een interim manager van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming? Een interim manager kan meer voor u betekenen dan u verwacht. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat doet een interim manager precies?

Een interim manager is iemand die voor een tijdelijke basis binnen een organisatie wordt geplaatst. Hij staat vaak onafhankelijk van de huidige processen binnen de organisatie en kan verschillende taken uitvoeren. Deze taken zijn afhankelijk van de rede waarvoor hij is gevraagd om te komen. Voorbeelden hiervan zijn het aansturen en ondersteunen van een team van medewerkers, aandragen van verbeterpunten, opstellen van managementrapportages en toezicht houden.

Een juiste interim manager met een hart voor de zaak

Een interim manager kan veel verschillende management gerelateerde taken vervullen. Hij wordt bijvoorbeeld aangesteld om een tijdelijke afwezigheid van een werknemer over te nemen, de arbeidsproductiviteit te verhogen, tijdelijke projecten te ondersteunen, uitvoeren van maatregelen die werknemers niet zien zitten, een frisse blik ergens op werpen of als het vereist is door een toezichthoudende instantie van buiten de organisatie. Onze Financebird interim manager heeft een hart voor uw zaak.

De boekhouding gaat bij ons met een volledige scala aan diensten inclusief

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes.

Ons professionele team neemt uw boekhouding onder handen en levert vakkundig advies over hoe en waar u kunt besparen op uw vennootschapsbelasting. Daarbij helpen ze u ook met het uitrekenen van de uiteindelijk te betalen belasting, waardoor de belastingaangifte een heel stuk minder tijdrovend wordt.

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij maken de jaarrekening voor alle ondernemers.

Simpel

Uw administratie uit handen geven is voordeliger dan u denkt. Als ervaren boekhouders weten wij precies waar we op moeten letten. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent.

Kostenbesparend

Wij geven u een complete financiële boekhouddienstverlening tegen scherpe vaste prijzen. U bespaart bij ons nog meer doordat wij onze fiscale kennis goed toepassen.

Persoonlijk

Bij Financebird staat persoonlijke aandacht centraal. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van advies. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt en zijn wij flexibel bereikbaar!