Boekhouding

Financebird is een full-service boekhoudkantoor. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het uitbesteden van de boekhouding aan onze specialisten. U kunt contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Een goede partner voor de boekhouding is essentieel

De boekhouding is een belangrijk aspect van ieder bedrijf dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het netjes bijhouden van uw administratie is om verschillende redenen belangrijk.

- Verantwoording aan de Belastingdienst. Dit is de belangrijkste reden, omdat ondernemers wettelijk verplicht zijn een correcte boekhouding bij te houden en door te geven.
- Inzicht voor uzelf. Door inzicht te hebben in de status van uw bedrijf zult u beter in staat zijn om de juiste beslissingen te maken.
- Inzicht voor anderen. Geldverstrekkers vragen vaak inzage in uw boekhouding. Hiermee bepalen ze of ze uw bedrijf willen financieren.

Waarom zou u uw boekhouding uitbesteden?

De administratie is voor veel mensen een klus waar ze tegenop zien. Toch is het in Nederland verplicht om ieder jaar een correcte belastingaangifte te doen. Vaak wordt de administratie uitgesteld waardoor u niet meer alles weet of veel tijd kwijt bent aan uitzoeken. Door het inschakelen van een boekhouder zult u alles weer op orde krijgen. Hierdoor heeft u een overzichtelijke kijk op de financiële status van uw bedrijf. Daarnaast vermijdt u fikse boetes van de Belastingdienst die op uw mat kunnen verschijnen bij een verkeerde belastingaangifte.

Wat zijn de voordelen van een boekhouder?

Naast dat u zelf geen kostbare tijd meer kwijt bent aan de noodzakelijke, en voor veel mensen saaie, boekhouding heeft het meer voordelen om een professional in te schakelen. Omdat een boekhouder continu up-to-date blijft van actuele veranderingen in de belastingvoorwaarden, weet u zeker dat u geen mogelijke kansen of risico’s zult missen.

De boekhouding gaat bij ons met een volledige scala aan diensten inclusief

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes.

Ons professionele team neemt uw boekhouding onder handen en levert vakkundig advies over hoe en waar u kunt besparen op uw vennootschapsbelasting. Daarbij helpen ze u ook met het uitrekenen van de uiteindelijk te betalen belasting, waardoor de belastingaangifte een heel stuk minder tijdrovend wordt.

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij maken de jaarrekening voor alle ondernemers.

Simpel

Uw administratie uit handen geven is voordeliger dan u denkt. Als ervaren boekhouders weten wij precies waar we op moeten letten. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent.

Kostenbesparend

Wij geven u een complete financiële boekhouddienstverlening tegen scherpe vaste prijzen. U bespaart bij ons nog meer doordat wij onze fiscale kennis goed toepassen.

Persoonlijk

Bij Financebird staat persoonlijke aandacht centraal. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van advies. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt en zijn wij flexibel bereikbaar!