Belastingaangifte

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes.

Krijg professionele hulp bij uw belastingaangifte

Het kan soms lastig zijn om de belastingaangifte op de juiste manier te doen. Het is echter noodzakelijk om de belastingaangifte op correcte wijze op tijd in te dienen. Als u dat niet doet, loopt u kans op een boete. Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Waarom moet u belastingaangifte doen?

Alle belastingplichtigen moeten aangifte doen zodat de Belastingdienst kan bepalen of u nog belasting schuldig bent of dat u geld terug krijgt. In Nederland doet u de aangifte via de Belastingdienst. Het is erg belangrijk dat u de aangifte op een correcte manier invult om verdenkingen op belastingfraude te voorkomen. Dit kan namelijk hoge boetes ten gevolge hebben.

Hoe kunt u belastingaangifte doen?

De belastingaangifte kan op verschillende manieren voltooid worden. U mag zelf bepalen welke methode u het prettigst vindt aangezien het voor de Belastingdienst geen verschil maakt. Er zijn drie correcte manieren voor de aangifte:

- Via de website van Mijn Belastingdienst. Hier meldt u zich aan met een account en kunt u het formulier online verzenden.
- Via de aangifte-app.
- Via een papieren formulier. Dit wordt vooral nog gebruikt door mensen die minder bekend zijn met het internet.

Boekhouder Financebird kan namens u de aangifte verzorgen.

De boekhouding gaat bij ons met een volledige scala aan diensten inclusief

Bent u op zoek naar professionele, betrouwbare ondersteuning bij uw belastingaangifte? Financebird is een full-service boekhoudkantoor met ervaren professionals die u kunnen bijstaan bijstaan bij de meest uiteenlopende soorten aangiftes.

Ons professionele team neemt uw boekhouding onder handen en levert vakkundig advies over hoe en waar u kunt besparen op uw vennootschapsbelasting. Daarbij helpen ze u ook met het uitrekenen van de uiteindelijk te betalen belasting, waardoor de belastingaangifte een heel stuk minder tijdrovend wordt.

Bent u ondernemer en wilt u de jaarrekening laten opstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van de jaarrekening voor ondernemers. Wij maken de jaarrekening voor alle ondernemers.

Simpel

Uw administratie uit handen geven is voordeliger dan u denkt. Als ervaren boekhouders weten wij precies waar we op moeten letten. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent.

Kostenbesparend

Wij geven u een complete financiële boekhouddienstverlening tegen scherpe vaste prijzen. U bespaart bij ons nog meer doordat wij onze fiscale kennis goed toepassen.

Persoonlijk

Bij Financebird staat persoonlijke aandacht centraal. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van advies. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt en zijn wij flexibel bereikbaar!